De uitdaging

Een interactieve quiz waarbij u aan de quiztafel de uitdaging aangaat tegen het andere team. De spelelementen van deze show herkent u misschien wel van de TV. De uitdaging is een show in de sfeer van “ Ik hou van Holland “ en “ Holland Sport “. Onze gladde showmaster laat u deelnemen aan diverse spelonderdelen.

  • Petje op – Petje af ! Hoeveel kennis heeft u van : uw eigen vriendengroep, collega’s, sport en ander nieuws uit ons eigen kikkerlandje ?
  • Hoeveel weet u nog van die oerhollandse meezingers van toen en nu ? Oftewel : “Welke zanger was dit ook alweer, wat is de titel van die meezinger, hoeveel regels ken jij nog van het refrein?
  • Bekende Nederlanders Quiz. De teamcaptain krijgt van de showmaster namen van bekende Nederlanders te zien, waarover de teamcaptain dan eén en ander vertelt, maar de naam noemen mag natuurlijk niet ! Kun jij met je team raden welke BN-er hij /zij bedoelt ?
  • (Sport)bloopers. Op groot scherm krijgt u de mafste (sport)fragmenten voorgeschoteld. Kun jij met je team voorspellen hoe het sportfragment afloopt?
  • Verrassingsronde. De klapper van de avond waarbij eén van uw teamleden uit de band mag springen en nog eens dubbele punten voor zijn/haar team kan gaan binnenhalen met een fantastische act.

Welk team verdient de meeste punten en gaat er met de hoofdprijs vandoor? “DURF JIJ DE UITDAGING AAN TE GAAN?”

Inclusief:

Details:

Vanaf €65,-/ persoon

Deel deze pagina

Tags

Citygame
Teambuilding
Springkussen

Feestje uitbreiden?