De uitdaging

Een interactieve quiz waarbij u aan de quiztafel de uitdaging aangaat tegen het andere team. De spelelementen van deze show herkent u misschien wel van de TV. De uitdaging is een show in de sfeer van “ Ik hou van Holland “ en “ Holland Sport “. Onze gladde showmaster laat u deelnemen aan diverse spelonderdelen.

  • Petje op – Petje af ! Hoeveel kennis heeft u van : uw eigen vriendengroep, collega’s, sport en ander nieuws uit ons eigen kikkerlandje ?
  • Hoeveel weet u nog van die oerhollandse meezingers van toen en nu ? Oftewel : “Welke zanger was dit ook alweer, wat is de titel van die meezinger, hoeveel regels ken jij nog van het refrein?
  • Bekende Nederlanders Quiz. De teamcaptain krijgt van de showmaster namen van bekende Nederlanders te zien, waarover de teamcaptain dan eén en ander vertelt, maar de naam noemen mag natuurlijk niet ! Kun jij met je team raden welke BN-er hij /zij bedoelt ?
  • (Sport)bloopers. Op groot scherm krijgt u de mafste (sport)fragmenten voorgeschoteld. Kun jij met je team voorspellen hoe het sportfragment afloopt?
  • Verrassingsronde. De klapper van de avond waarbij eén van uw teamleden uit de band mag springen en nog eens dubbele punten voor zijn/haar team kan gaan binnenhalen met een fantastische act.

Welk team verdient de meeste punten en gaat er met de hoofdprijs vandoor? “DURF JIJ DE UITDAGING AAN TE GAAN?”

Inclusief:

Details:

Meer informatie?

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Tags

Citygame
Teambuilding
Springkussen

Feestje uitbreiden?

Contact

Bellen

026 - 32 10 633
06 - 22 56 33 84

Mailen

info@deentertainmentkoning.nl

Kantoor

Ernest Hemingwaystraat 17
6836 TJ Arnhem

Website gebouwd door:
Entertainment Portal - © 2021
www.entertainmentportal.nl